Porsche Centrum Budapest

Porsche szerviz

A Porsche Centrum Budapest szervizének munkatársai sok éves tapasztalattal és szenvedéllyel tartják karban a Porsche járműveket. Kollégáink a rendszeres képzéseknek köszönhetően mindig naprakész tudásúak, így biztosak vagyunk abban, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokkal Ön és Porschéja csak nyerhet. Várjuk Önt is szeretettel, jelentkezzen be kollégáinknál a lenti lehetőségek egyikén.

Szerviz szolgáltatásaink

Különleges szolgáltatásaink:

 • Csere jármű
 • Mobilitásgarancia
 • Professzionális szállítás előtti átvizsgálás
 • Professzionális karosszéria karbantartás és festés
 • Számítógépvezérelt felfüggesztés hangolás
 • Jármű ellenőrzés
 • Jármű ellenőrzés, kipufogó karbantartással
 • Lízing és finanszírozás, új és használt járművekre
 • Fényezés és vászontető gondozás


Vállalatunk a következő garanciákat biztosítja vásárlóink számára az autó átadásától számítva: 

 • 2 év általános garancia új járművekre
 • 3 év garancia fényezésre
 • 12 év garancia a karosszéria átrozsdásodására.


A Porsche szervizekben elvégzett rendszeres karbantartás a Porsche értékeinek megőrzését és az Ön biztonságát szolgálja. Ha netán baleset érné, a Porsche az ingyenes mobilitásgaranciával siet a segítségére: ez az Európa-szerte érvényes szolgáltatás a gyártó előírása alapján automatikusan elérhető minden szervizben.

A Porsche mobilitásgarancia a rendszeres karbantartás esetében - a gyári előírásoknak megfelelően a Porsche szakszervizben - egészen a következő esedékes szervizig tart. Ha valamilyen okból kifolyólag autója nem tud tovább közlekedni, a Porsche azonnal a segítségére siet: gumiabroncs hiba, elvontatás, csereautó vagy szükség esetén szállodai szoba ügyintézés esetén is. Külföldön bekövetkező betegség esetén ingyenesen segít a Porsche, például beteg visszaszállítással, utazási okmányok ügyintézésével kapcsolatban...

A Porsche assistance telefonszáma +36 30 20 30 911

A Porsche mobilitásgaranciát költségmentesen, a rendszeres éves szervizzel együtt kapja meg, ha a szervizt a Porsche márkaszervizekben végezteti. Amennyiben ellopják autóját, a Porsche ideiglenes csereautóról gondoskodik Önnek a mobilitásgarancia keretén belül.

A Porsche Mobilitásgarancia akkor érvényes, ha a gyártó által előírt összes kötelező szervizt elvégezték. Azoknál a járműveknél, amelyek évente több, mint 15 000 km-t futnak, szükséges elvégezni az éves karbantartást, melyet bármelyik, szervizelési jogosultsággal rendelkező Porsche telephelyen igénybe vehet.

A mobilitásgarancia szolgáltatásai azokra a gépjárművekre vonatkoznak, amelyeket Magyarországon hoztak forgalomba, és melyeknek a mobilitásgarancia szervize Magyarországon történt. Más országokból származó autókra vonatkozóan országspecifikus eltérések jöhetnek számításba.

A Porsche Mobilitásgarancia a következőket foglalja magába:

 • Belföldi és külföldi segélyszolgálat
 • Segítségnyújtás betegség esetén
 • Utasbiztosítás

Részletes ajánlatainkról és árainkról érdeklődjön kollégáinknál.

Tavaszi gyorsátvizsgálás

Tavaszi gyorsátvizsgálás

Készítse fel autóját a jó időre és a hosszabb túrákra! Hozza el járművét szervizünkbe, hogy szakembereink ellenőrizhessék autója alkatrészeit és tartozékait, mindezt 24.990 Ft-ért.

Az akció visszavonásig érvényes. A feltüntetett ár bruttó összeg, amely tartalmazza a fék, a futómű, a folyadékok, a folyadékszintek, a világítóberendezések vizsgálatát és műszeres öndiagnosztikát, de nem tartalmazza az esetleges alkatrész- és anyagköltségeket. A gyorsátvizsgálás kb. 45 percet vesz igénybe. Kérjük, további információkért és szervizidőpont egyeztetéséért forduljon kollégáinkhoz!

 

Időpontkérés átvizsgálásra

Lépjen velünk kapcsolatba

Cím

Porsche Inter Auto Hungaria Kft. Porsche Centrum Budapest

Kiállítóterem

Szerémi út 63.

1117 Budapest

Magyarország

ertekesites@porsche.hu

Telefonszám

Kiállítóterem

+36 1 382 3000

Szerviz és alkatrészek

+36 1 382 3001

Porsche Assistance

+36 30 20 30 911

Nyitva tartás

Új gépjárművek értékesítése
hétfő

8:00 - 18:00

kedd

8:00 - 18:00

szerda

8:00 - 18:00

csütörtök

8:00 - 18:00

péntek

8:00 - 18:00

szombat

zárva

vasárnap

zárva

Szerviz és alkatrészek
hétfő

8:00 - 17:00

kedd

8:00 - 17:00

szerda

8:00 - 17:00

csütörtök

8:00 - 17:00

péntek

8:00 - 17:00

szombat

zárva

vasárnap

zárva